Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Tom Coronel Red Bull Junior Team Kan Een Springplank Zijn Voor Max Verstappen

Tom Coronel: 'Red Bull Junior Team kan een springplank zijn voor Max Verstappen'

Helmut Marko haalt Max Verstappen binnen bij Red Bull Junior Team

Max Verstappen is door Helmut Marko binnengehaald bij het Red Bull Junior Team. De Nederlander wordt gezien als een van de grootste talenten in de autosport en zal nu deel uitmaken van het opleidingsprogramma van Red Bull.

Verstappen heeft zich de afgelopen jaren bewezen in de Formule 3 en de Formule 4. Hij won in 2013 het kampioenschap in de Formule 3 en werd in 2014 tweede in de Formule 4. Verstappen is de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen.

Helmut Marko is de baas van het Red Bull Junior Team. Hij is erg enthousiast over de komst van Verstappen. "Max is een groot talent en we zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen", aldus Marko.

Red Bull Junior Team kan een springplank zijn voor Max Verstappen

Het Red Bull Junior Team is een opleidingsprogramma voor jonge coureurs. Het team heeft een goede reputatie en heeft in het verleden veel talenten afgeleverd, waaronder Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo.

Voor Max Verstappen kan het Red Bull Junior Team een springplank zijn naar de Formule 1. Het team kan hem helpen om zich te ontwikkelen en om ervaring op te doen in de autosport.

Als Verstappen zich blijft ontwikkelen, dan is de kans groot dat hij binnen enkele jaren zijn debuut maakt in de Formule 1. Het Red Bull Junior Team kan hem daarbij helpen.


Comments